SMTOWN PARIS 110610 - part 2 -

Jag när vi precis anlänt till la Villette. ^.^

På fredagen den 10:e juni åkte vi mot la Vilette i rätt god tid. Konserten skulle börja kl. 20.00 och vi hade hört att de skulle börja släppa in kl. 19.00. La Villette är ett rätt stort område där bl.a. konserthuset le Zenith ligger. Jag har hört att le Zenith rymmer ungefär 6 000 personer. Det var i Zenith som SMTOWN skulle äga rum! ^^

Som sagt var la Villette rätt stort och vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen först. Dessutom regnade det. Så jag och mamma bestämde oss för att gå mot ett ställe under tak där det hade samlats rätt mycket folk.

Några killar som dansade till Big Bang!

När vi kom närmare folksamlingen såg vi att det var en grupp killar som dansade till Big Bang. De var faktiskt riktigt duktiga! Ni kanske ser att vissa bär runt på stora kameror? Jag upptäckte efter en stund att en del av dem var ifrån koreanska tv-kanaler så som MBC. Redan nu kunde man känna föräntningarna stiga. Det var himla häftigt bara att vara runt alla dessa människor som var där av samma anledning som mig: KPOP!

Klockan var nu runt 16.00. Vi visste inte riktigt åt vilket håll Zenith låg, så vi följde bara efter allt folk. Det var en bit att gå för att ta sig dit, men det var svårt att missa när vi väl tagit oss dit. Innan man slussades in till kön kunde man först gå till några tält där de hade försäljning av diverse merchandise. Vi vågade inte riktigt köpa någonting då eftersom vi hade förköpt Goodies Packages som vi skulle hämta ut senare och vi visste inte vad de skulle innehålla.

Josh vän, Josh och jag i kön~ (Haha inte den mest smickrande bilden på Josh, han är så sjuuukt söt. :'3)

När vi ställde oss i kön hade vi himla tur och hamnade precis bredvid Josh och hans kompis! Dock gled vi ifrån varandra efter en stund eftersom det var så mycket folk. Eftersom vi var där i väldigt god tid hamnade vi ganska långt fram i kön, vi måste ha varit bland de tusen första!Det blev en hel del köande för oss. Vi stod i kön i ungefär två timmar innan de började släppa in och det mesta av den tiden ösregnade det. Som tur var hade vi paraply med oss, men man blev ändå lite blöt.

När de började släppa in oss gick det rätt snabbt för oss att ta oss in. Eftersom vi hade biljetter för att hämta ut goodies fick vi ta en annan ingång där det var betydligt mindre folk. När vi kom in gick vi först och hämtade ut våra goodies innan vi gick mot ingången för sektionen där vi skulle sitta.

När vi kom dit fick vi ställa oss och köa lite igen. Eftersom vi hade prestigeplatser, de dyraste biljetterna, så blev vi personligt visade till våra platser. Vi hade riktigt, riktigt bra platser dessutom! Vi satt nästan mitt framför scenen och dessutom på den allra främsta raden. ^.^

Jag och Jenny!~

När vi precis hade satt oss på våra platser tyckte jag att jag skymtade Josh lite närmare scenen. Han såg mig också och vinkade. ^.^ Bara någon stund senare tyckte jag mig se ännu ett bekant ansikte: JENNY! Jenny är en tjej från England som jag har chattat med en del. Vi hann bara prata en liten stund, men det var jättekul att ses!

Kommentarer
Postat av: sandra

Åh jag skulle så gärna ha viljat vara där!!!!!XD

2011-08-19 @ 17:13:03
URL: http://koreankpopdramamaniac.blogstop.com
Postat av: Jacqueline

Åh Paris det är en så underbar stad, särskilt på kvällen. :) Jag var där 05 men skulle lätt vilja åka dit igen. Trevlig torsdag!

2011-08-25 @ 19:32:16
URL: http://jacquelinesporrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0